Tuesday, June 9, 2009

musim kenduri kendara



huhu.. npe muke2 aku mcm tuh ehh?? nak tau x nape?? sbb bosan..hehe.. ok2..meh aku cite eh..
minggu lepas,iaitu bersamaan 6jun09 dan 7jun09 aku ade job tuk mekap org tunang ngn org kwen.. aksi2 nih aku amik time aku bosan duk cari umah pengantin.. mne x nyer, hampir 1 jam gak la aku sesat mencari umah tuk aku nk mekap.. so, aku pun,mls nk cr dah aku pun snap la gambar2 nih..haha.. dah ler sorang2,xde peneman,aku pun pe lgik, amik hp aku, trus snap ngn mcm2 aksi..huhu.. comeii jek kan..( mule la tuh nk pasan ) haha..

ok,aku cite satu2 ehh..mule2,6 jun 09 aku mekap org tunang kat kg ketoyong..haaa,kome sume tau ke?? mule2 aku pun xtau.. haha.. rupe2nyer dekat2 ngn tg malim.. then 7 jun 09 plak aku g mekap org kwen kat gesir tgh.. erm.. umh nih la paling mencabar tuk aku cr.. satu kg gesir tgh aku ty,sume org xtau ..haha.. nak tepon xde line lak.. udah la panas.. tp, akhirnyer, berjy jugak aku mncarinyer setelah pengantin tuh sendiri tepon aku.. huhu... sampaii2 jek umah die, aku pun trus la mulekan kje aku..sbb da lambat kan.. kat bwh nih aku sempat snap 2 keping jek.. xde pembantu, so, tgn xcukup nk snap byk2.. haha..



comei2 deme ehh..huhu

so, pd spe2 nk kwen ke, nk nikah ke, nk tunang ke, nk ape2 jek yg memerlukan tuh menCANTIKan muke, cr ler aku eh.. huhu ... ok, daaa

2 comments:

~zuraiwan~ said...

wajah yang cute..wpun buat mimik muka gitu

ctsafa said...

haha.. tq2.. hehe..pas nih kite akan buat lebih aksi lgik.. tgguuu