Friday, June 26, 2009

besday mySIS

Erm.. sebenarnyer, aku lame dah nk post entri nih.. tp, xberkesempatan.. almaklum la.. bzz sgt2.. wokey2.. lupekan dlu bende2 tuh.. meh aku nk crita pe yg brlaku yee.. Tarikh 25Jun09 kan gaji.. hehe.. so, mySIS ajak mkn2 kat "eQsy Cafe" kat ara Tg malim.. aku pun on jek klu org ajak kan.. huhu..
tepat jam 8.30 mlm aku da smpai dah kat eQsy Cafe tuh.. huh,, [ padahal, dieorg pun da smpai..] aku smpai2, aku terkejut jap. sbb rmai giloss member2 mySIS..(sume dr kalangan Staff UPSI).. huhu.. aku just kenal mySIs.. yg len, bru nk berkenalan ler mlm tuh. hehe.. then, smapi, oder la mkn.. mlm tuh aku oder "chiken Chop" jek.. mls nk pikir mknan yg remeh2.. kang xsedap, ssh lak kan..
then, sebelum smpai makanan, aku ajak mySiS survy gym kat area situ.. sje jek gatal2 nk g.. hehe.. blik2 jek, kiteorg duduk..trus ade kek kat depan mySis.. wah.. aku pun mcm kaget gak.. haha.. [padahal bkn besday aku].. sbb aku sendiri pun xde lak rancnag ngn kakak2 yg nk buat suprise tuh.. hehe.. mybe secre kebetulan kan..kan.. so, degna sipu2 malu, sis aku pun tipu la lilin.. hehe.. kire, nih "belated bufday" la.. tp, bkn my Sis jek.. tp, sorang member my Sis..(tgk gambo nnt yee) so, u all, lyn la gambar2 di bawah yee.. [ sorii sgt2.. sbb gambar nih gelap.. al maklum la just camera hp..huhu]



kek sponser

besday gurls


me suap mySIS


org yang sponser kek.. huhu



alala.. kiutnyerrr


serba coklat


br0


friends mySIS


p/s: erm.. Hepi Besday Sis Taty..

4 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

heppy birthday Tattyy......

ctsafa aka meliaxcun said...

huhu.. tQ2.. [kak taty berkata] hehe

Elly Rocker said...

nape toyon takde? haha!

t@ty said...

nie k.taty berkata hehe : TQVM syafa n all myfren... Mmuahhh